Biocyclische-Veganlandbouw 

Bevordering van Biocyclische-Veganlandbouw in Nederland en Vlaanderen

Verwerkers en Traders

Zoek in Nederland, Vlaanderen, EU en Engeland een vegan farm, shop, handelaar, bereider of netwerk-organisatie

www.Vegan-Farming.org


GREEN VEGAN

Wereldwijde distributie van verse biologische veganistische groenten en fruit

De producten die wij distribueren zijn Bioclyclic Vegan gecertificeerd. Deze vorm van landbouw staat voor puur plantaardige biologische landbouw. Deze vorm van teelt sluit alle commerciële veehouderij en het slachten van dieren uit en gebruikt geen input van dierlijke oorsprong. De nadruk ligt op het bevorderen van biodiversiteit en een gezond bodemleven.

Web: www.green-vegan.nl


Het Wijnmagazijn

HET WIJNMAGAZIJN dat zijn wij: Chris van de Meene en Anke van Haaften. Chris is een van de weinige Magister Vini® in Nederland, Anke is RegisterVinoloog®.  We kiezen alle wijnen direct bij de wijnboer uit en importeren deze zelf. De wijnboeren kennen ons al jaren en wij hen. De producenten van de wijnen van HET WIJNMAGAZIJN staan dicht bij hun product en zijn er trots op. Als wij hen spreken straalt de passie ervan af. Wij proeven dat ook terug in hun wijnen en daarvan willen we u deelgenoot maken. Elke wijn heeft een verhaal. Nu ook Biocyclic Vegan Label wijn: Chateau La Rayre is het eerste wijndomein in Frankrijk dat het certificaat ‘Agriculture Biocyclique Végetalienne’ heeft behaald.

www.hetwijnmagazijn.nl 


Salvia & Sinensis

Webwinkel Salvia & Sinensis verkoopt biologische voorverpakte kruiden, kruidenthee, zwarte- en groene thee en een aantal producten met het Biocyclic Vegan keurmerk. Het online kruidenbedrijf gaat in de toekomst meer kruidenproducten met het Biocyclic Vegan keurmerk opnemen in het assortiment.    


www.salvia-sinensis.nl  


Indekoperenketel

Henk Ploeger en Catharina de Bruin maken bij INDEKOPERENKETEL etherische olie en hydrolaat van aromatische planten. Ze doen dat door middel van stoomdestillatie, een natuurzuivere methode om olie en hydrolaat uit planten te halen.  Zij gebruiken bij INDEKOPERENKETEL regionale (biologische) restproducten en plantenafval afkomstig van lokale telers, bedrijfjes of bos- en landschapsbeheerders om etherische olie en hydrolaten te maken. Er is vraag naar veganistische & biologische producten. Henk en Catharina werken met liefde, aandacht en plezier in de destilleerwerkplaats. "Zo maken we mensen blij met onze producten die genezing en gezondheid bevorderen."

www.indekoperenketel.nl

 


E-mailen
Bellen